Потребител  
Парола

Криптирана  Стандартна

 


НОВИНИ И СЪОБЩЕНИЯ
 

19.11.2015 - Системата e с нов домейн rcpk.eu
Нашата система вече официално работи и отговаря на домейните rcpk.eu и www.rcpk.eu. Честито !

25.12.2014 - Честита Коледа и весело посрещане на новата година !
Екипът на ЦПО към РЦПК ви честити рождество Христово и ви пожелава весело посрещане на Новата Година.

02.07.2014 - Системата с дублиран домейн rcpk.ddns.net
Поради временни технически причини се наложи създаване на втори домейн на системата. Системата работи със старият домейн: rcpk.sytes.net. От днес може да влизате в нашата система и с домейн: rcpk.ddns.net. Всички потребители на системата ще бъдат уведомени за промяната. Може да използвате и двата домейна за работа в системата

08.05.2014 - Обновени лекции в специалност Козметика
Днес са обновени лекциите в Модул 9: Специална технология на специалност Козметика. Разгледайте ги !

15.04.2014 - Задаване на въпрос към Администратор и Преподавател
От началото на месеца може да се задават въпроси към Администратор или Преподавател. Задаването на въпрос се извърщва от менюто Задай въпрос. Всички зададени въпроси и техните отговори може да намерите в същият раздел. Използвайте новата функционалност на системата ни.

12.02.2014 - Обновена е системата за задаване на въпрос от потребител
От днес може да задавате въпроси при възникнал проблем директно от системата. Наш администратор следи за задавани въпроси през деня от всички потребители. Отговор получавате в системата на Начална страница или Задай въпрос.

08.06.2011 - Обучение с ВАУЧЕР по програмата: Аз мога повече
През март 2011 г. стартира и новата процедура “Аз мога повече”. Тя ще насърчава заетите лица по трудов договор или самонаети такива, без значение на сферата им на дейност, да се включат в курсове за придобиване на нова професионална квалификация, обучение по чужд език или дигитална компетентност, с цел повишаване възможностите за кариерно развитие и усъвършенстване.

08.06.2011 - Всички стари потребители остават при старите условия и цени
Всички потребители, които са регистрирани в старата система, автоматично преминават в новата обновена система. Старите потребители остават при старите условия и цени.